از سال 1383 در شهرستان کازرون شیوهای جدید برای انتقال معارف اسلامی به نوجوانان پیریزی شد. در این ابتکار جمعی از روحانیان در ایام خاص تبلیغی حوزه (ماه مبارک رمضان، دههی اول محرم، دههی آخر صفر، ایام فاطمیه) پس از هماهنگی با مدیریت آموزش و پرورش کازرون بر سر کلاس درس دانشآموزان حضور یافته، ضمن برقراری ارتباط صمیمی و عاطفی با آنها و طرح برخی موضوعات دینی به پرسشها و دغدغههای فکری دانشآموزان پاسخ میگفتند و نیز به ارائهی مشاورههای حضوری و کتبی به آنان میپرداختند. این طرح با توجه به استقبال چشمگیر دانشآموزان به برنامهای ثابت در ایام تبلیغی تبدیل و زمینهی استقبال مستمر ادارهی آموزش و پرورش کازرون را فراهم آورد.
به شکلی که از سال 1383 تاکنون جمع قابل توجهی از روحانیان کازرونی مقیم قم در قالب این طرح بر سر کلاسهای درس دانشآموزان حاضر شده، رسالت تبلیغی خود را انجام دادهاند.
غالب اعضای این گروه از تحصیلات خارج فقه و اصول برخوردار بوده و بعضاً فارغ التحصیل و یا دانشپژوه برخی از رشتههای تخصصی حوزوی نیز میباشند.
پس از چندین سال فعالیت، با توجه به رویکرد جدید مجامع تبلیغی حوزوی به تبلیغ گروهی تصمیم بر آن شد که نامی برای این گروه انتخاب شود و فعالیتهای آن به صورت منسجمتر تحت لوای آن نام صورت بگیرد.
با توجه به وجود برخی شواهد تاریخی مبنی بر کازرونی بودن حضرت سلمان فارسی و لزوم توجه دادن مردم و بخصوص جوانان و نوجوانان به هویت ارزشمند خود، این گروه به نام «سلمان فارسی» مزین شد.
مسئولیت گروه سلمان فارسی را حجج اسلام رضا صنعتی (مدیر گروه) و قاسم بیاتی (معاونت امور مبلغین) بر عهده دارند.
گروه سلمان فارسی علاوه بر فعالیت در سطح مدارس، برخی اقدامات فرهنگی دیگر را نیز در سطح شهرستان کازرون سامان داده است. برگزاری برخی جلسات معرفتی در سطح شهرستان (برای استفادهی عموم)، برگزاری جلسات مشاوره توسط برخی از اعضا در برخی اماکن عمومی، تأمین امام جماعت برخی از مساجد و مراکز و اعزام روحانی به برخی از روستاهای محروم از دیگر فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی این گروه است که با همکاری برخی از نهادها از جمله دفتر تبلیغات اسلامی حوزهی علمیهی قم، دفتر امام جمعهی کازرون، سازمان تبلیغات اسلامی کازرون، حوزهی علمیهی مکتب الصادق(ع) کازرون، ناحیهی مقاومت بسیج سپاه کازرون و نیز ادارهی اوقاف و امور خیریهی این شهرستان بوده است.